Temel Eğitim Bölümü

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Üniversitemiz Fatih Yerleşkesi içerisindeki Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde zengin içerikli bir kutlama töreni gerçekleştirildi. Kutlama programına Rektörümüz Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu ile rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Hüseyin Serencam ve dekanlarımız ile bürokrat ve siyasetçiler, akademik ve idari personelimizle öğrenciler katıldı. Sınıf Öğretmenliği Bölümümüzün öğretmen adayı 35 öğrencisinden oluşan koro, Doç. Dr. Zühal Dinç Altun yönetiminde günün anlam ve önemini konu alan müzik dinletisi icra edildi. Şarkı ve türkülere Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri bağlama, tef ve kanunlarıyla eşlik etti. Öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi gönülden kutluyoruz.