Temel Eğitim Bölümü

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında bölümümüzden Doç. Dr. Nazihan URSAVAŞ hocamızın öğrencisi Firdevs ÜLGER ile yürüttüğü "Drama Yöntemi ile Okul Öncesi Çocuklarında Su Tasarrufunun Geliştirimesi" adlı proje ve Dr. Öğr. Üyesi Meral ALEMDAR SELCİK hocamızın öğrencisi Hasret Duygu SOLAKOĞLU ile yürüttüğü "Okul Öncesi ve Özel Eğitim Öğretmen Adaylarının Üstün Yetenekli Çocuklar Hakkındaki Bilgileri ve Bakış Açıları" adlı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.